OVER ONS

De Van Varik Groep bestaat uit een aantal divisies, te weten :

Divisie Gevelreiniging.

De divisie gevelreiniging is binnen onze organisatie verantwoordelijk voor alle werkzaamheden met betrekking tot gevels in de breedste zin des woords. Van het vervangen van voegen, vernieuwen van uw schoorsteen, aanbrengen van buitenvensterbanken tot het verwijderen van graffiti. Zowel voor zakelijke als particulieren klanten staan wij voor u klaar.

Divisie Applicatiebedrijf.

Onze divisie applicatie verzorgt diverse werkzaamheden op het gebied van haven, industrie, marine, offshore en baggersector, binnen deze divisie is een grote expertise aanwezig en werken we onder andere voor grote ondernemingen als Boskalis en Project Organisatie Maasvlakte 2 ( PUMA ) en het havenbedrijf Rotterdam.

Divisie Infrastructurele services.

Onze divisie Infrastructurele Services verzorgt de meest voorkomende werkzaamheden binnen het gebied van Infrastructuur, zoals verhuur van service medewerkers, verhuur van kleine veegmachines, kleine kolkenzuigers, klein transport middels grote BE-Trailer , Aanleg Jeu de Boele banen, daarnaast werkt deze divisie nauw samen met de divisie Gevelreiniging als het gaat om grote projecten zoals reinigen en impregneren van bruggen, viaducten en geluidsschermen. Een van onze grote opdrachtgevers is VolkerWessels Infrastructuur in Noord Holland.

Divisies Vastgoed en Handelsmaatschappij.

Voor meer informatie over deze divisies verzoeken wij u om contact op te nemen via de contactpagina of ons te bellen. Meer info hoe u ons kunt bereiken vindt u op de contactpagina boven in ons menu.